Co můžeme očekávat od hry King of Meat, čerstvě odhalené na Gamescomu?

Co můžeme očekávat od hry King of Meat, čerstvě odhalené na Gamescomu?

Na letošním ročníku akce Gamescom se kromě velkých titulů ukázala i řada těch menších, které zaujmou jen určité publikum hráčů. A jedním z těchto titulů byla i šílená kooperativní survival mlátička King of Meat. Ale co se všechno skrývá za tímto názv

PařmenMD8/22/2024 14
Novinky

Na letošním ročníku akce Gamescom se kromě velkých titulů ukázala i řada těch menších. A jedním z těchto titulů byla i šílená kooperativní survival mlátička King of Meat. Ale co se vše skrývá za tímto vizuálem šílenství.

Co je King of Meat?

Letošní ročník akce Gamescom sice nenabídl moc zajímavých titulů pro většinu hráčů, ale i tak jsem se dočkali pořádných gameplay záběrů z očekávaných her, tak i pár překvapivých oznámení.

A i když se některé tituly od indie studií zaměřují na různorodé malé herní komunity, v případě King of Meat je jeho obsah zaměřen na více hráčů, než si myslíte. Na její tvorbě sice pracuje malé americké indie studio Glowmade, ale studio samotné je pod záštitou Amazon Games. Ale teď bez zbytečného otálení se na hru lehce podíváme.

O co vlastně jde?

Pojďme tedy na základní informace o této hře. King of Meat je primárně kooperativní survival mlátička, kde vy a další tři kamarádi se po hlavě vrhnete do šílených dungeonů vytvořených buď vývojáři, nebo hráči samotnými.

V každém z těchto dungeonů se nacházejí různé smrtící pasti, nepřátelé, skryté stěny a také hromada zlata a drahokamů. Ale nebojte, hra vás hned nehodí do multiplayeru k ostatním hráčům do šílených nebezpečných dungeonů, ale nejdříve vás provede přívětivou singleplayerovou kampaní, kde se naučíte všechny základy hry.

Dvě části pro každého?

Jak jste již pochopili, samotný titul bude mít celkem 2 oddělené části. První z nich je procházení samotných dungeonů s ostatními hráči a druhá pak bude i vytváření samotných dungeonů pro ostatní hráče. A tato tvorba se bude měřit podle 3 kritérií: množství samotných místností, jejich logičnost a komplexnost. Díky tomu mohou mít kreativní hráči přehled o tom, jak náročná jejich mapa bude pro ostatní.

Zbraně, schopnosti a možnost se zapojit do testování

No a čím se vlastně budeme v těch dungeonech bránit? Nebojte se, k dispozici budete mít spoustu různých zbraní jak na blízko, tak i na dálku, ale i různé předměty na mapách se dají použít jako jednorázové zbraně. Navíc si postupně odemykáte různé dovednosti, které pomohou jak vám, tak i vašim spoluhráčům.

Titul nemá zatím oficiální datum vydání, ale pokud se chcete do hry podívat, tak se můžete přidat k oficiálním testerům na jejich webových stránkách.

Připnuto:

Žádná hra není připnuta.

Sdílej a poděl se s přáteli:

Hej hráči! Jak se ti to líbilo? Ohodnoť to!