Diablo 4 se chystá na zásadní proměnu s aktualizací 2.0

Diablo 4 se chystá na zásadní proměnu s aktualizací 2.0

Diablo 4 se neustále vyvíjí a Blizzard nelení. S příchodem aktualizace 2.0 se hráči mohou těšit na zásadní změny.

Michal_F8/30/2024 1555
Novinky

Diablo 4 se chystá na velkou podzimní proměnu. Aktualizace 2.0, která bude k dispozici na veřejném testovacím serveru (PTR) od 4. do 11. září, přináší zásadní změny, které ovlivní především systém postupu postav a obtížnost hry.

Diablo IV dostane verzi 2.0

Systém Paragon bodů se nově propojí s úrovněmi Realmu. To znamená, že všechny získané úrovně budou sdíleny mezi postavami ve stejném Realmu, což hráčům umožní rychlejší postup a více možností pro přizpůsobení svých hrdinů. Hráči s postavami nad úrovní 50 se navíc mohou těšit na konverzi svých Paragon bodů, což usnadní přístup k náročnějšímu obsahu.

Současný systém World Tier bude nahrazen čtyřmi novými úrovněmi obtížnosti: Normal, Hard, Expert a Penitent. Každá úroveň přinese nové výzvy a odměny. S rostoucí obtížností se hráči budou muset vypořádat s nástrahami, jako je snížené brnění a odolnost.

Kromě těchto zásadních změn aktualizace 2.0 přinese také nové třídní dovednosti a pasivky, které dále rozšíří možnosti přizpůsobení postav.

PTR slouží jako klíčová fáze pro sběr zpětné vazby od hráčů. Blizzard také vybízí všechny hráče, aby se zapojili do testování a podělili se o své názory, které pomohou vývojářům doladit hru před oficiálním spuštěním aktualizace v 6. sezóně.

Aktualizace 2.0 slibuje poměrně zásadní změny, které ovlivní uživatelský prostředí a připraví půdu pro první velké rozšíření Vessel of Hatred, které dorazí 8. října.

Připnuto:

Žádná hra není připnuta.

Sdílej a poděl se s přáteli:

Hej hráči! Jak se ti to líbilo? Ohodnoť to!