Diablo IV: Vessel of Hatred ukazuje režim Mercenaries a další novinky

Diablo IV: Vessel of Hatred ukazuje režim Mercenaries a další novinky

Xbox zahájil na Gamescomu svou očekávanou show, kde se fanoušci dočkali i novinek ohledně připravovaného rozšíření pro hru Diablo IV s názvem Vessel of Hatred.

Michal_F8/21/2024 378
XboxNovinky

Úderem třetí hodiny odpolední odstartoval Xbox svoji show, kde nechyběly vzrušující informace o očekávaném rozšíření pro hru Diablo IV s názvem Vessel of Hatred.

Vydání Diablo IV: Vessel of Hatred se blíží

Během včerejšího zahájení jsme se mohli blíže podívat na žoldáky (Mercenaries), kteří se k hráčům připojí v tomto rozšíření. Představilo se jich hned několik a každý z nich předvedl kousek ze svého herního stylu.

Tito žoldáci slouží jako vaši společníci v boji, přičemž jejich síla roste a lze je přizpůsobit tak, aby podporovali váš herní styl. Každý žoldák má svou unikátní roli, takže bez ohledu na třídu nebo stavbu vaší postavy najdete takového, který vám bude vyhovovat.

Diablo IV se mimo jiné rozšíří hru o novou třídu Spiritborn, která čerpá sílu z přírody. Další významnou novinkou je Dark Citadel, nový kooperační PvE endgame zážitek, který důkladně prověří bojové schopnosti prostřednictvím série herních mechanik.

Rozšíření Vessel of Hatred dorazí již 8. října letošního roku na PC a konzole Xbox a PlayStation.

Jak se těšíte na nové rozšíření Vessel of Hatred? Dejte nám vědět do komentářů.

Připnuto:

Žádná hra není připnuta.

Sdílej a poděl se s přáteli:

Hej hráči! Jak se ti to líbilo? Ohodnoť to!