Fortnite oznamuje Day of Doom

Fortnite oznamuje Day of Doom

Fortnite opět přináší do hry marvelovské superhrdiny s novým limitovaným režimem Day of Doom.

Michal_F9/17/2024 119
Novinky

Fortnite přichází s novým limitovaným režimem Day of Doom. Hráči se tak mohou těšit na epické souboje mezi poskoky Doctora Dooma a Avengers.

Day of Doom ve Fortnite

Tvůrci populární hry Fortnite odhalili nový herní režim s názvem Day of Doom, který přináší další dávku marvelovské akce. Tentokrát se hráči rozdělí do dvou týmů – buď stanou po boku Doomových poskoků, nebo spojenců Avengers, a pustí se do intenzivních bitev pro 32 hráčů.

Pokud si vyberete stranu Dooma, vaším úkolem bude shromáždit šest tajemných Arcane Artifacts. Jakmile je všechny získáte, Avengers přijdou o možnost znovuzrození, což z nich udělá snadný cíl pro úplnou eliminaci. Naopak hráči, kteří se připojí k Avengers, musí stihnout porazit Doomovy nohsledy dříve, než artefakty padnou do jejich rukou.

Podle známého Fortnite leakera ShiinaBR by hráči měli očekávat návrat některých oblíbených herních prvků. Nedávno prozradil, že do herních souborů byly znovu přidány všechny Marvel Mythics, což silně naznačuje, že se v režimu Day of Doom opět objeví.

Kromě nového režimu Fortnite také vývojáři odhalili příchod nového MCU skinu Iron Mana.

Hrajete Fortnite? Dejte nám vědět do komentářů.

Připnuto:

Žádná hra není připnuta.

Sdílej a poděl se s přáteli:

Hej hráči! Jak se ti to líbilo? Ohodnoť to!