Hráči zaznamenali neodstranitelné reklamy a další problémy po aktualizaci UI na PS5

Hráči zaznamenali neodstranitelné reklamy a další problémy po aktualizaci UI na PS5

Poslední aktualizace uživatelského rozhraní na PS5 přinesla hráčům novou funkci s názvem Welcome Hub, která umožňuje přizpůsobení domovské obrazovky.

Michal_F10/1/2024 55
PlayStationNovinky

Poslední aktualizace uživatelského rozhraní pro PS5 nabídla hráčům možnost upravit domovskou obrazovku podle svých preferencí. Přesto se někteří setkali s problémem, že reklamy a informační widgety zůstávají na pozadí, i když by měly být vypnuty.

Novinky v poslední aktualizaci PS5

Nedávná aktualizace uživatelského rozhraní na PS5 přinesla hráčům možnost přizpůsobit si domovskou obrazovku díky novému prostoru s názvem Welcome Hub. Tento hub umožňuje hráčům přidávat různé widgety a měnit pozadí podle svého vkusu. Aktualizace také slibovala možnost vypnout reklamy a widgety s novinkami, které by neměly rušit hráče na jejich domovské obrazovce. Jenže zdá se, že tato funkce nefunguje podle očekávání.

Někteří hráči si všimli, že i po vypnutí widgetů zaměřených na reklamy a novinky, se na pozadí jejich obrazovky nadále zobrazují reklamy a různé informace týkající se her nebo jejich franšíz. Nejlepším příkladem je příspěvek uživatele Earl Turlet na sociální síti X.

Vyskytující se problém přináší otázky, zda jde o neúmyslnou chybu v systému nebo zda byly tyto prvky záměrně ponechány. Další matoucí aspekt je ten, že někteří hráči tento problém zaregistrovali až s odstupem času od vydání aktualizace, což znamená, že nešlo o okamžitě viditelný problém. Zatím není jasné, zda se jedná o dočasný bug nebo o něco, co bylo záměrně implementováno.

Co říkáte na poslední změny vy? Neváhejte se podívat také na naše nejnovější video níže.

Připnuto:

Žádná hra není připnuta.

Sdílej a poděl se s přáteli:

Hej hráči! Jak se ti to líbilo? Ohodnoť to!