Předobjednávky na PlayStation 5 Pro spuštěny, překupníci už stihli situaci zneužít

Předobjednávky na PlayStation 5 Pro spuštěny, překupníci už stihli situaci zneužít

Předobjednávky na PlayStation 5 Pro a limitovanou edici k 30. výročí byly spuštěny ve čtvrtek, ale překupníci už stihli situaci zneužít a nabídky se objevují za mnohonásobně vyšší ceny.

Michal_F9/27/2024 822
PlayStationNovinky

Ve čtvrtek byly zahájeny předobjednávky na PlayStation 5 Pro a speciální edici k 30. výročí, ale překupníci okamžitě zareagovali a nabídky nyní dosahují až devítinásobku původní ceny.

PlayStation 5 Pro předobjednávka a překupníci

Včerejším dnem se rozběhly předobjednávky na vylepšenou konzoli PlayStation 5 Pro a také speciální edici k 30. výročí. Jenže sotva se nabídky objevily, překupníci se na ně vrhli a začali je nabízet za ceny, které jsou pro většinu náš hráčů úplně mimo realitu.

Během několika hodin se na populární obchodní platformě eBay objevily nabídky, které navyšují původní cenu o 173 % až neuvěřitelných 952 %, v závislosti na konkrétní nabídce.

Oficiální uvedení PS5 Pro na trh je plánováno na 7. listopadu 2024. V Česku je tato speciální edice dostupná za 20 290 CZK u obchodníků. Pokud se ale podíváte na eBay, najdete tam předobjednávky na stejnou konzoli s ovladačem a podstavcem klidně za 403 000 CZK. U většiny těchto překupníků se cena pohybuje okolo 130 000 CZK. Šílenství tak zachvátilo uvedení nové vylepšené konzole PlayStation 5 Pro, o které jsme vás více informovali ZDE.

Co si o tom myslíte vy? Dejte nám vědět níže do komentářů. A neváhejte se podívat na naše nejnovější video níže.

Připnuto:

Žádná hra není připnuta.

Sdílej a poděl se s přáteli:

Hej hráči! Jak se ti to líbilo? Ohodnoť to!