Logo

Superpařmeni

...od Hráčů, pro Hráče...

Sony odhaluje PlayStation Plus hry na červenec

Sony odhaluje PlayStation Plus hry na červenec

08.07.2024Superpařmen782
Od 2. července budou mít členové PlayStation Plus přístup ke třem novým hrám: Borderlands 3, NHL 24 a Among Us.

Majitelé konzole PlayStation si mohou od 2. července vychutnat tři nové hry dostupné v rámci předplatného PlayStation Plus. Příští měsíc tak nabízí širokou škálu herních žánrů.

PlayStation Plus hry na červenec 2024

Borderlands 3: Třetí díl populární série Borderlands již brzy dorazí do populárního předplatného PlayStation Plus. Vyberte si z řady jedinečných Vault Hunterů a bojujte proti fanatikům na různých planetách.


NHL 24: Sportovní fanoušci jistě ocení přírůstek v podobě nejnovějšího NHL. Nové vylepšení a funkce, které zlepšují realističnost hry, jako je Exhaust Engine pro intenzivnější zážitek na ledě a systém Vision Passing, který zprostředkovává věrnější předávání puku.


Among Us: Populární hra plná zrad zve hráče, aby spolupracovali na opravách vesmírné lodi, zatímco se snaží identifikovat sabotéry ve svém týmu.


Speciální bonus pro Genshin Impact: Členové PlayStation Plus také získají od 16. července exkluzivní balíček odměn pro Genshin Impact, včetně Primogemů a Fragile Resin, což je ideální pro fanoušky tohoto oblíbeného RPG.


Než se však ponoříte do červencových novinek, nezapomeňte si do 1. července stáhnout červnové hry, mezi které patří SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever a Streets of Rage 4


Co říkáte na červencový výběr? Dejte nám vědět. Nezapomeňte se také podívat na seznam TOP 5 her, na které se těšíme v letošním roce.


Reklama


Loading...