Ubisoft přináší novinky ohledně Assassin’s Creed Shadows: Změna modelu Season Pass a odložení vydání

Ubisoft přináší novinky ohledně Assassin’s Creed Shadows: Změna modelu Season Pass a odložení vydání

Ubisoft oznámil několik důležitých novinek ohledně očekávaného RPG Assassin’s Creed Shadows.

Michal_F9/26/2024 268
Novinky

Včerejší oznámení od Ubisoftu přineslo nejen informaci o odložení vydání hry Assassin’s Creed Shadows na únor 2025, ale také překvapivou změnu v přístupu k Season Passu.

Novinky týkající se Assassin’s Creed Shadows

Francouzský videoherní gigant Ubisoft fanouškům série Assassin’s Creed přinesl poněkud pochmurné zprávy. První zpráva, kterou se hráči dozvěděli, bylo to, že Assassin’s Creed Shadows bude mít zpoždění. Namísto listopadu letošního roku vyjde hra až 14. února 2025. Tří měsíční odložení je jistě zklamáním pro mnohé z nás, ale Ubisoft slibuje, že tento čas navíc využije k doladění hry, aby se mohla stát jedním z nejlepších titulů v sérii.

Další překvapení přišlo v podobě změny v přístupu k Season Passu. Původně měl tento pass umožnit hráčům, kteří si ho zakoupí, přístup k bonusové misi hned při spuštění hry a k dvěma rozšířením později. Ubisoft však nyní oznámil, že hráči, kteří si hru pořídí ihned po jejím vydání, budou moci hrát kompletní obsah, ať už mají Season Pass nebo ne. Tento krok je jistě neobvyklý.

Ubisoft také uvedl, že hráči, kteří si hru předobjednají, získají přístup k prvnímu rozšíření hry, jakmile bude vydáno, a to bez ohledu na to, zda vlastní Season Pass. Hra bude také zpřístupněna na platformě Steam již od prvního dne, což je další zajímavá změna ve strategii společnosti.

Herní vývojář čelí v poslední době řadě problémů, které výrazně ovlivnily jeho postavení na trhu. Nedávno vydaná hra Star Wars Outlaws se setkala s průměrným přijetím, zatímco XDefiant nedokázal udržet prvotní popularitu mezi hráči. K tomu se přidalo i vlažné přijetí dlouho očekávané pirátské akce Skull & Bones. Tyto neúspěchy v poslední době přispěly k tomu, že akcie společnosti klesly na víceletá minima, což zvyšuje tlak na vývojáře.

Jak se těšíte na nový díl Assassin’s Creed Shadows? Dejte nám vědět do komentářů níže.

Připnuto:

Žádná hra není připnuta.

Sdílej a poděl se s přáteli:

Hej hráči! Jak se ti to líbilo? Ohodnoť to!