Ubisoft zavádí povinné tři dny v kanceláři pro své zaměstnance

Ubisoft zavádí povinné tři dny v kanceláři pro své zaměstnance

Ubisoft oznámil novou firemní politiku, která vyžaduje, aby zaměstnanci trávili minimálně tři dny týdně v kanceláři. Tento krok má podpořit kreativitu a týmovou spolupráci.

Michal_F9/18/2024 37
Novinky

Nová politika Ubisoftu stanovuje, že zaměstnanci musí pracovat v kanceláři alespoň tři dny týdně, aby se zvýšila produktivita a podpořila spolupráce.

Ubisoft v problémech?

Ubisoft oznámil zásadní změnu ve své pracovní politice. Všichni zaměstnanci nyní budou muset trávit alespoň tři dny v týdnu v kanceláři. Cílem této politiky je posílit kreativitu a týmovou spolupráci, což by mělo vést k vývoji ještě kvalitnějších her pro nás, hráče. Aneb tak to uvádí Ubisoft.

Marie-Sophie de Waubert, ředitelka studií a portfolia Ubisoftu, v e-mailu zaměstnancům uvedla: „Jsme kreativní společnost a kreativita nejvíce kvete při osobních setkáních, neformálních rozhovorech a spolupráci tváří v tvář. Osobní přítomnost také urychluje řešení problémů a zlepšuje rozhodování. V rychle se měnícím herním světě je klíčové, abychom se učili jeden od druhého, zejména nováčci, kteří se potřebují rychle zorientovat.“

Společnost však zdůrazňuje, že chápe individuální situace svých zaměstnanců. Ubisoft rozhodně není jediný, kdo se vrací k práci v kancelářích. Podobné kroky podnikly i další technologické firmy jako Amazon, Dell nebo AT&T.

Ubisoft aktuálně čelí výraznému poklesu akcií, což vedlo některé investory k otevřené kritice vedení a požadavkům na změny ve společnosti. Situaci dále zhoršují poslední tituly, jako je nedávno vydaná hra Star Wars Outlaws, která nedokázala dosáhnout výrazných prodejů ani vysokého hodnocení. Neúspěch zvyšuje tlak na společnost. Oči nás hráčů se nyní upínají na Assassin's Creed Shadows, který má dorazit již 15. listopadu letošního roku.

Připnuto:

Žádná hra není připnuta.

Sdílej a poděl se s přáteli:

Hej hráči! Jak se ti to líbilo? Ohodnoť to!